Vad är teknisk förvaltning?

Teknisk förvaltning handlar om driften av en fastighet. Närmare bestämt handlar det om att se till så att allt i en fastighet fungerar som det ska. Det finns därför flera olika typer av teknisk förvaltning. Det kan bland mycket annat handla om övervakning av tekniska installationer samt underhåll. Det kan också handla om att se till så att en byggnad och dess utrymmen uppfyller olika myndighetskrav och samhällssubventioner. Andra exempel inkluderar att skapa planer för underhållet av en byggnad, att hantera försäkringsärenden, besiktiga renoveringar, samt att anmäla fel.

Vad kostar teknisk förvaltning?

Eftersom teknisk förvaltning kan handla om flera olika saker är det svårt att säga exakt hur mycket det kostar. Det beror helt enkelt på vilken typ av teknisk förvaltning det rör sig om. För att få mer precis information om priser råder vi dig därför att kontakta oss och berätta exakt vad det är du behöver hjälp med. Vi kommer då att kunna ge dig en mycket bättre uppskattning om priset. Du kan kontakta oss snabbt och smidigt genom att använda kontaktformuläret på vår sida.

Måste jag vänta länge för att kunna få hjälp av er?

Du behöver inte vänta länge för att kunna få hjälp av oss. Så fort du har kontaktat oss med en offertförfrågan och vi kommit överens om ett passande pris kommer vi att hjälpa dig så fort det bara går. Vi har inte bara som mål att erbjuda bra service, utan även en snabb sådan. Hör av dig till oss redan idag så kommer vi hjälpa dig på snabbast möjliga sätt!