Detta är Fasteko i Stockholm AB

Det finns många aktörer som erbjuder teknisk förvaltning. Vad är det då som får oss på Fasteko i Stockholm AB att skilja oss från mängden? Svaret på denna fråga är att det bland annat har att göra med vår kompetens, flexibilitet, högkvalitativa service, våra konkurrensmässiga priser, och våra hygienkrav.

Ett annat exempel är kommunikation. Det är något som enligt oss är oerhört viktigt! Därför arbetar vi stenhårt med just kommunikationen. Det gör vi så att styrelsen och de boende ska ha full koll på vad det är som pågår samt hur och när eventuella problem kommer att åtgärdas. Vi ser alltid till att ha öppna kommunikationsvägar med våra kunder.

Hur skiljer vi oss från andra tekniska förvaltare?

När du anlitar oss får bostadsrättsföreningens styrelse fullständig tillgång till våra digitala verktyg. På så sätt kan den följa vad som sker i realtid, hur det sker, och när det sker. Vi på Fasteko i Stockholm AB ser också till att närvara på era styrelsemöten för att stämma av att allt fungerar som det är tänkt. Vi använder moderna men enkla och användarvänliga IT-verktyg. Självklart anpassar vi oss även utefter vilken typ av kommunikation styrelsen föredrar. För att skapa en bättre kommunikation är vi transparenta i vårt arbetssätt. Just transparens, flexibilitet och kommunikation är några av de saker som skiljer oss från andra tekniska förvaltare.

Vart hittar du oss?

Vi på Fasteko i Stockholm AB är baserade i Solna, närmare bestämt i den gamla Filmstaden på Greta Garbos Väg 3. Härifrån erbjuder vi vår service i hela Stockholmsområdet. Kontakta oss om du är intresserad av våra tjänster. Självklart är du även välkommen att komma förbi vårt kontor om du önskar göra det.

Vi sponsrar Plan