Lyssna på vad våra kunder tycker!

”Sedan 2016 har Fasteko skött den tekniska förvaltningen åt oss. Vi har inte ångrat oss en dag sedan dess. De har hjälpt oss med underhållsplanen, besiktningar, och annat. De har också upphandlat byte av hissar, Styr & Reglersystem, större VVS-arbeten, och så vidare. Upphandlingen sker på ett utomordentligt och proffsigt sätt. Dessutom har de bedrivit projektledning samt besiktning. De arbetar på ett klart och tydligt sätt och är alltid lätta att få tag på.”

/ Tommy Berglind, Ordförande Brf Söderberga Allé, Bromma, 127 lägenheter i Bromma/Vällingby. Byggår 1999.

"Jag har erfarenhet av Fasteko sedan 2015 från en annan förening som jag bodde i. Jag blev så småningom ordförande när jag flyttade till BF Norden och det självklara valet var såklart att kontakta Fasteko för den tekniska förvaltningen. Bland annat har de upphandlat och projektlett en stor fönsterrenovering. Vi har anlitat de sedan sommaren 2019 och kan varmt rekommendera Fasteko Förvaltning.

/ Simon Lambert, Bf Norden, 40 lägenheter Östermalm. Byggår 1885. Skeppargatan 25 A-D.

"Fasteko sköter den tekniska fastighetsförvaltningen i vår förening. Sedan vi bytte förvaltare till Fasteko från och med jan 2019 har det skett en väsentlig förbättring. Numera har vi en förvaltare som är kompetent och lätt att kommunicera med. Fasteko har bla hjälpt oss att ta fram en underhållsplan. Vi lyckönskar Fasteko!"

/ Axel Hamilton, fd ordförande Brf Boken, 33 lägenheter i Solna. Byggår 1909. Råsundavägen/Bokvägen.

"Vi har anlitat Fasteko sedan 2014. Fasteko har bla hjälpt oss med omfattande upphandlingar avseende fönsterrenovering respektive relining av tappvattensystemet. Dessa uppdrag har blivit väl utförda och resulterat i ett mycket gott resultat till rätt pris."

/ Marcus Boström, Ordförande Brf Lindormen 2. 36 lägenheter, Riddargatan 29 A-D. Byggår 1902.

"Sedan 2017 har Fasteko skött den tekniska förvaltningen åt oss. Vår fastighet är i bra skick men det känns tryggt att ha tillgång till Fasteko, De agerar snabbt och finns alltid tillhands! Kommunikationen är förstklassig. Därför kan jag rekommendera Fasteko till andra föreningar."

/ Erik Budell, styrelsemedlem Brf Vasen 5. 24 lgh på Råsundavägen 74 i Solna. Byggår 1958.

"Vi har anlitat Fasteko för den ekonomiska och tekniska förvaltningen åt föreningen sedan 2017. Arbetet med Fasteko flyter på utmärkt. De är alltid lätta att nå och förklarar tekniska saker på ett tydligt sätt. De har hjälpt oss med diverse renoveringprojekt som renovering av trapphus, nya elledningar, energideklaration, mm. Vår underhållsplan är också framtagen av Fasteko. Nu när jag ska sluta i styrelsen vill jag också passa på att tacka vår ekonomiska förvaltare."

/ Thomas Backman, fd ordförande, Brf Förrådsgatan 4 i Solna. 29 lgh.